☰ Valikko

Uusiomuovikassi on luonnon ja arjen ystävä

Uusiomuovikassi ei ole kertakäyttökassi

A-kassin valmistama uusiomuovikassi on puhdas ja kestävä kauppakassi, jota ostetaan kaupan kassalta vain tarpeeseen. Tämän jälkeen hygieeniseen muovikassiin voi kääriä ja pakata melkein mitä vain aina eväistä urheiluvaatteisiin. Ostoskassi pysyy kuosissaan useankin käyttökerran jälkeen, mikä osaltaan vähentää sen ympäristökuormitusta.

Jätehuollolle tärkeä

Jätehuoltomääräysten mukaan jätteet tulee pilaantumisen ja keräysastian likaantumisen estämiseksi pakata. Muovikassia kätevämpää käärettä jätteille on vaikea keksiä, kun energiajätteen sekä sekajätteen seassa on ruuantähteitä sisältäviä elintarvikepakkauksia.

Muovikassilla lämpöä ja valoa kotiin

Kierrätysmuovikuovikassi sopii raaka-aineeksi energiajaetta tai sekajätettä polttavassa voimalassa. Toimiva jätehuoltomme varmistaa, että muovikassit hyödynnetään tehokkaasti energiantuotannon raaka-aineena (Suomessa 99,9 %).

Hiilineutraalein kauppakassi

Loppuun käytetyn muovikassin matala hiilijalanjälki perustuu valmistuksessa käytettyihin uusiomateriaaleihin sekä sen uudelleenkäyttö- ja kierrätysmahdollisuuksiin. Kierrätysmuovikassi kuluttaa vähinten uusiutumattomia raaka-aineita, eikä aiheuta ilmastohaittoja. Mahdollinen hyödyntäminen energian tuotannossa lähes nollaa hiilijalanjäljen muovin korvatessa hiilen polttoa.

Tilaa A-kassien uutiskirje ja pysyt ajan tasalla!

Suostun siihen, että tietoni saa tallentaa A-kassi Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteriin EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.