☰ Valikko

Teollisuuskalvot

Kotimaiset pakkausratkaisut pakkaavalle, kuljettavalle ja varastoivalle teollisuudelle.

A-kassi on edistyneiden ja ekologisten pakkausratkaisujen kotimainen valmistaja. Valikoimamme kattaa painetut ja painamattomat pakkaus- ja muovikalvot teollisuuden tarpeisiin. Muovipakkausten ammattilaisina huolehdimme tuotteidemme korkeasta laadusta, kustannustehokkuudesta ja toimitusvarmuudesta.

Onnistunut pakkaus ei ainoastaan suojaa tuotetta kuljetuksen aikana tai varastolla, vaan se myös viestii vastuullisesta valmistajasta ja jakelijasta. Teollisuuskalvomme on suunniteltu kierrätyksen ja uusiokäytön näkökulmasta, kestävää kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kalvojen valmistusmateriaali on kierrätettävä polyeteenimuovi.

Oikein valittu pakkausratkaisu:

  • Tehostaa pakkausta ja logistiikkaa
  • Suojaa tuotteita kuljetuksessa ja käsittelyssä
  • Säästää kuljetus- ja pakkauskustannuksia
  • Minimoi riskit kuljetuksessa ja varastoinnissa
  • Työllistää suomalaisia alan ammattilaisia
  • Pienentää ympäristökuormitusta

Hiilijalanjäljen pienentäminen on yhteinen tavoitteemme. Tutustu kierrätettävän muovin ympäristöystävällisyyteen.

Käyttökohteet

Kestävillä muovikalvoilla voidaan pakata, suojata, eristää tai sitoa yhteen tuotteita kuljetusta, käsittelyä ja varastointia varten. Ratkaisumme soveltuvat pakkaus- ja suojausmateriaaliksi erilaisille teollisuustuotteille, kuten maa-aineksille, elintarvikkeille, juomaryhmäpakkauksille ja rakennusmateriaaleille. Tutustu eri tuotevaihtoehtoihin!

Valmistus

Teollisuuskalvot valmistetaan Hollolan tehtaamme nykyaikaisella puhalluskalvolinjastolla. Käytämme monikerroskalvotekniikkaa, jolloin kalvoihin on mahdollista toteuttaa pakattavan tuotteen ja pakkaamisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia, kuten valoa läpäisemätön pinta mm. turve- ja multasäkeille. Monikerroskalvotekniikka mahdollistaa myös korkealaatuisen painatuksen kahdeksalla värillä kuluttajapakkauksiin.

Räätälöinti

Valmistamme teollisuuskalvot tarpeen ja tilauksen mukaan. Asiakkaana voit vaikuttaa mm. kalvojen paksuuteen, levyteen, rullien painoon sekä kalvon väriin. Kalvo voidaan myös painattaa haluamasi näköiseksi. Huolehdimme, että painojälki on vaatimusten mukainen ja brändisi näköinen.

Toimitus lavapakkauksina

Toimitamme pieniä ja suuria eriä teollisuuskalvoja eri puolille Suomea. Kalvot toimitetaan lavoittain sovittuun toimitusosoitteeseen.

Ota yhteyttä – paras pakkausratkaisu syntyy yhteistyössä!

Asiakaspalvelumme ote on konsultoiva ja joustava. Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa sopivaa tekniikkaa, vertailemme pakkaustapoja, koeajamme tarpeen vaatiessa eri materiaalivaihtoehtoja ja hiomme yksityiskohtia niin, että lopputuote vastaa varmasti tarpeeseen.

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous:

Kimmo Mäki-Jaakkola
Myynti ja tuotekehitys
040 762 0722, kimmo.makijaakkola@a-kassi.fi
Voit ottaa yhteyttä myös nettilomakkeella.