☰ Valikko

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tietojen käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Päivitämme selostetta tarpeen mukaan, jolloin julkaisemme siitä uuden version verkkosivuillamme. Verkkosivustomme jatkuva käyttö päivityksen jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

1. Rekisterin nimi

A-kassi Ky:n asiakasrekisteri

2. Rekisterin pitäjän ja yhteyshenkilön yhteystiedot

Rekisterin pitäjä:
A-kassi Ky (Y-tunnus: 0347182-8), Tiiriskankaantie 7, 15860 Hollola

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö:
Harri Leppänen, harri.leppanen@a-kassi.fi

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on A-kassi Ky:n asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä
asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää myös tilastollisiin tarkoituksiin
ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen palveluissamme.

Yritys tai henkilö on rekisteröitynyt A-kassi Ky:n asiakkaaksi ostamalla A-kassi Ky:stä
tavaraa ja/tai palveluita.

A-kassi Ky saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa
rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja
käsitellään ainoastaan A-kassi Ky:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Rekisterin sisältämien henkilötietojen tallentaminen ja käsittely perustuvat lähtökohtaisesti rekisteröityjen
suostumukseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin
teknisestä tietoturvasta on huolehdittu asianmukaisesti.

4. Rekisterin tietosisältö ja tietolähteet

Henkilörekisteri sisältää pääsääntöisesti kaikki rekisteröidyn itsensä ilmoittamat tiedot. Rekisteriin voidaan
kerätä tietoa myös julkisista tietolähteistä.

Tällaisia tietoja ovat mm. nimi, asema, rekisteröidyn edustama organisaatio, yhteystiedot, tieto
rekisteröidylle lähetetystä viestinnästä.

Käytössämme on Google Analytics -työkalu jonka avulla seuraamme vain a-kassi.fi
sivujen kävijämääriä.

5. Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan A-kassi Ky:n käytössä, paitsi A-kassi Ky:n
käyttäessä ulkoista palveluntarjoajaa joko lisäarvopalvelun tuottamiseen tai luottopäätöksen tueksi.
Tietoja ei kuitenkaan luovuteta A-kassi Ky:n ulkopuolelle tai sen yhteistyökumppaneiden omaan
käyttöön, paitsi luottohakemukseen, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa sekä lainsäädännön
velvoittaessa.

Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole A-kassi Ky:n tai sen
yhteistyökumppanin teknisen toteutuksen varmistamiseksi tarpeellista.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä, ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai
perintätoimet estä tietojen poistamista.

6. Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää A-kassi Ky:n sisäisen verkon
käyttäjäoikeuksia.

Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee valvotussa palvelinkeskuksessa käyttäjätunnuksin suojatulla palvelimella. A-kassi Ky ja rekisteripalvelun tarjoaja huolehtivat tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

 

Tilaa A-kassien uutiskirje ja pysyt ajan tasalla!

Suostun siihen, että tietoni saa tallentaa A-kassi Ky:n asiakas- ja markkinointirekisteriin EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.